Wij zijn verhuisd! - Brand Van Nijenrode
15990
post-template-default,single,single-post,postid-15990,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Wij zijn verhuisd!

Wij zijn per 19 september 2017 van locatie veranderd.
Ons kantoor aan de Oranjebaan hebben wij inmiddels verruild voor onze oude en vertrouwde plek aan de Burgermeester Stramanweg 63, 1191 CK Ouderkerk aan de Amstel. Na jaren lang buren te zijn geweest van Aagora Amstelveen en Maquis Belastingadviseurs zullen wij onze eigen weg gaan.
De samenwerking zal er altijd blijven ondanks de fysieke scheiding.
Natuurlijk blijven wij  in Wormerveer wel buren van Aagora, waardoor we ten aller tijde op deze expertise kunnen terugvallen.
Op ons nieuwe kantoor is er tijdens kantoortijden altijd iemand aanwezig om u te woord te staan, uw spullen in ontvangst te nemen of op te halen. Mochten jullie met ons persoonlijk willen spreken kan dat natuurlijk ook dan maken we graag een afspraak.

Onze telefoonnummers en emailadressen zijn ongewijzigd gebleven.
We zien u graag op onze nieuwe plek!!

Funderingherstel locatie Wormerveer

In Wormerveer word inmiddels hard gewerkt aan de funderingsherstel aan de Zaanweg 75.Vanaf half september is het pand niet meer begaanbaar waardoor wij zijn uitgeweken naar een tijdelijke locatie welke zich bevindt 10 panden verder op aan de Zaanweg op 67 D & E. Uiteraard bent u ook daar van harte welkom vanaf 11 september 2017.

Voor alsnog gaan we er van uit dat we begin januari 2018 weer op onze oude stek
terug zullen zijn en dan geen last meer hebben van zwaar verkeer langs de Zaan.